catering amsterdam Fourage & Courage: Productie en Serviceverlening

Beleving

"Ik heb een slijterij in het altijd gezellige Limmen. Vier jaar geleden organiseerde ik een whisky-proeverij met vijftig liefhebbers. Ik wilde bij de whisky's bijpassende hapjes serveren. Toevallig wist ik dat Karin een cateringbedrijf heeft en van whisky houdt. Het was een geweldig succes! Perfecte combinaties: vis, vlees en zelfs chocolade creaties. De verkoop van de whisky's was fantastisch. We houden nu minstens twee keer per jaar een whisky-proeverij met hapjes van Karin. Sommige whisky-liefhebbers vragen eerst of Karin komt en de catering verzorgt, voordat ze een kaart kopen voor het evenement!"

Richard Booms, eigenaar Gall & Gall Limmen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

"Na tien jaar in hetzelfde huis gewoond te hebben, besloten wij het een beetje te gaan opknappen. Dit pakte anders uit dan verwacht en met name de keuken was bijna een maand niet te gebruiken. De kinderen mopperden “Bah! Wij willen niet weer friet of pizza!”... dus hebben wij aan Karin van Fourage & Courage gevraagd of ze voor ons wilde zorgen. En ja; dat wilde ze! Wij hebben een maand lang iedere dag thuis “uit gegeten”! Heerlijke maaltijden bereid uit goede ingredienten en op ons verzoek aangepast heel veel groente! We proeven de liefde die Karin voor het koken en het proces heeft. Want zeg nu zelf: wie heeft er door de week tijd om stoofpotten te maken?Onze meiden, die echt niet de makkelijkste eters zijn, roepen nu enthousiast: “Jippie! We eten vanavond Karin!!”.Wij zijn verwend en willen niet meer zonder!"

Dimphy Lenssen, mede-eigenaar Panarama BV en trouwe klant

------------------------------------------------------------------------------------

"Karin kookt regelmatig op inspiratie-diners bij mij thuis. Dat doet ze geweldig. Het eten is heerlijk en ze zorgt ook voor een puike sfeer. Zeer aanbevolen."

Adjiedj Bakas, Trendwatcher, Author, Speaker
-------------------------------------------------------------------------------------

"Ons jaarlijkse 'verwen-moment' . Onder deze noemer verzorgde Karin in het voorjaar van 2010 al weer voor de 15e keer het voorjaarsdiner voor docenten en medewerkers van de Volksuniversiteit Amsterdam. Door een ieder werd reikhalzend uitgekeken naar dit moment, want het door Karin verzorgde diner was verrassend, over heerlijk en zeer divers.
Zij slaagt er met haar team iedere keer weer in rekening te houden met de verschillende smaken en voorkeuren.. want na zoveel keren kent zij haar 'dis-gangers' wel. Naast dit verwen-moment verzorgt zij ook al vele jaren de catering op onze Open Dag: verzorgt zij voor docenten en bezoekers heerlijke broodjes en aan het eind van de dag kijken wij ook dan weer uit naar het 'diner-buffet' zoals wij dat zijn gaan noemen. Bij bijzondere gelegenheden weet zij ook goed raad met uw speciale wensen!
Laat u verrassen door deze veelzijdige 'keuken-kunstenaar'!"

Lidewij M. Verheggen, directeur Volksuniversiteit Amsterdam
-------------------------------------------------------------------------------------

"Catering via Karin is een feest en dat begint al bij de voorbespreking. Al pratend over al het lekkers wat haar pot schaft wordt een menu samengesteld en ja, het water loopt je daarbij in de mond. Reeds vier maal heeft Karin bij ons haar kunsten vertoond. Op de dag zelf loopt alles op rolletjes en het aardige is dat alles schoon op gaat. Het is wel zo lekker dat met de vingers de laatste restjes uit de schalen worden gelikt. En als dan alles weer aan kant is nog even nagenieten met dat sublieme sigaartje en constateren dat het weer een fantastische performance was!"

Els van Dril en George Keet, particuliere cliƫnten