catering amsterdam Fourage & Courage: Productie en Serviceverlening

Over Fourage & Courage

Zoals de naam al aangeeft, draait het bij Fourage & Courage niet alleen om eten. Alles eromheen is minstens zo belangrijk: de sfeer, de styling, dat beetje 'extra'. Eigenaresse Karin Bergmans leeft zich in in de klant en de context van de opdracht en levert daarom altijd perfect maatwerk af. Uw wensen staan centraal en alles is bespreekbaar.

Karin heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Koken was altijd al Karin's grote passie, maar het begon pas echt te kriebelen tijdens de Uitmarkt van 1990. Ze was al jaren een enthousiaste vrijwilliger en toen er voor 90 balletdansers geen catering bleek te zijn, werd Karin gevraagd haar kooktalent aan te spreken. Het was een buitenvoorstelling en er was niets geregeld, dus Karin improviseerde haar eigen keuken en kookte op elektriciteit, afgetapt van een lantaarnpaal. Het was een groot succes. Dit creatieve begin van Fourage & Courage is tekenend voor Karin's manier van werken: uniek en 'out of the box'!

"We herinneren ons dat we ooit eens voor een dame hebben gekookt, die 70 werd. Deze dame had een glutenallergie, dus werd ons gevraagd 'er een beetje rekening mee te houden'. Natuurlijk kon dat, maar we besloten een stapje verder te gaan. Alles wat er die verjaardag op tafel stond, hadden we glutenvrij bereid. De dame vertelde ons na afloop dat haar grootste cadeau was, dat ze zonder nadenken alles kon opscheppen en eten waar ze zin in had. Een geweldig compliment natuurlijk en het geeft precies aan waarnaar we elke keer streven: niet alleen een dienst leveren, maar ook een bijzondere ervaring!"